1 • Heavy-tugas Roto-nyetak construction kanggo ruangan awet 2 • Nglukis, terisolasi nawakake desain es penylametan kanggo nganti 5 dina;  es garing kompatibel 3 • Silicone Seal Nyedhiyani segel airtight kanggo njaga isi kadhemen lan dipindhah kanggo gampang ngresiki kunci 4 • Lid karo nggeser Integrasi mbantu nyegah tutup sengaja utawa ora dikarepke nutup 5 • kaki Antiskid kanggo lelungan Gamelan 6 • Bahan sing nontoxic, tasteless lan disetujoni kanggo kontak langsung karo pangan 7 • T-Latchs karo dibangun ing openers botol lan mbisakake aman closure 8 • saluran desain Valve karo plug saluran recessed, kang nggawe mili es ilang metu gampang 9 • dibangun ing UV resistance mbantu nyegah risak plastik lan rowo disebabake dening infeksi srengenge 10 • Tie-mudhun slats

SYOUTDOOR Marine adhem rotomolding kothak es

1 • Heavy-tugas Roto-nyetak construction kanggo ruangan awet 2 • Nglukis, terisolasi nawakake desain es penylametan kanggo nganti 5 dina; es garing kompatibel 3 • Silicone Seal Nyedhiyani segel airtight kanggo njaga isi kadhemen lan dipindhah kanggo gampang ngresiki kunci 4 • Lid karo nggeser Integrasi mbantu nyegah tutup sengaja utawa ora dikarepke nutup 5 • kaki Antiskid kanggo lelungan Gamelan 6 • Bahan sing nontoxic, tasteless lan disetujoni kanggo kontak langsung karo pangan 7 • T-Latchs karo dibangun ing openers botol lan mbisakake aman closure 8 • saluran desain Valve karo plug saluran recessed, kang nggawe mili es ilang metu gampang 9 • dibangun ing UV resistance mbantu nyegah risak plastik lan rowo disebabake dening infeksi srengenge 10 • Tie-mudhun slats
Apa isih kuwatir bab pangan bakal ngrusak nalika sampeyan njupuk bagéyan ing kegiyatan.  Banjur account anyar lan dhuwur kualitas es adhem iku pilihan becik.  adhem njaba iki temtu kanca Go-njaba apik.  Iku digawe saka LLPD dipercaya lan wangun PU kang bisa njogo suhu sing dipengini kanggo dangu.  Kejabi, adhem iki fitur akeh humanized rincian desain.  Kayata dasi nyetak mudhun slot, sistem ngunci Integrasi, Ngalahake trep lan anti-gondhelan dirancang ngisor.  Mulane, ora Matter sing duwe partai, pindhah kanggo piknik, fishing, camping, utawa njupuk travel poto-nyopir, iku bisa dadi peralatan penting.  Don 't mangu-mangu kanggo tuku.  Cooler Round iki sampurna kanggo sampeyan apa picnicking, camping, kayaking, outing kulawarga, prahu, mburu, nyopir, lan kegiyatan liyane.  Nalika adhem ing njaba FULL karo es, bakal tetep 5 kanthi 7 dina ing 77 ℉.  About 100 ℉, es bakal tetep bab 3days.

babak Storage

Apa isih kuwatir bab pangan bakal ngrusak nalika sampeyan njupuk bagéyan ing kegiyatan. Banjur account anyar lan dhuwur kualitas es adhem iku pilihan becik. adhem njaba iki temtu kanca Go-njaba apik. Iku digawe saka LLPD dipercaya lan wangun PU kang bisa njogo suhu sing dipengini kanggo dangu. Kejabi, adhem iki fitur akeh humanized rincian desain. Kayata dasi nyetak mudhun slot, sistem ngunci Integrasi, Ngalahake trep lan anti-gondhelan dirancang ngisor. Mulane, ora Matter sing duwe partai, pindhah kanggo piknik, fishing, camping, utawa njupuk travel poto-nyopir, iku bisa dadi peralatan penting. Don 't mangu-mangu kanggo tuku. Cooler Round iki sampurna kanggo sampeyan apa picnicking, camping, kayaking, outing kulawarga, prahu, mburu, nyopir, lan kegiyatan liyane. Nalika adhem ing njaba FULL karo es, bakal tetep 5 kanthi 7 dina ing 77 ℉. About 100 ℉, es bakal tetep bab 3days.

PRODUCTS anyar kita

BABAGAN AWAKE DHEWE

Ningbo Shiying Rotomolding Technology Co., Ltd. dumunung ing Ningbo, China, kang specialized ing Manufaktur lan ngrancang sawetara saka sudhut cetakan aluminium muter lan produk rotomolded kayata coolers, kothak alat, pallet, tray, wadhah, cilik pesawat, kothak daya , Kayak lan produk khusus selaras. Kita wis ing lapangan iki luwih saka 10 taun.

SUBSCRIBE
15452125451235125414551574854562356124521245638965661241211254144154521212121542145412542121212121210212151452412154521245215