1 •-Detyra të rënda Roto-formohem ndërtimit për përdorim të qëndrueshme në natyrë 2 • trashë, dizajn izoluar ofron mbajtjen e akull për deri në 5 ditë; akull të thatë në përputhje 3 • Silicone Seal ofron një vulë hermetik për të mbajtur përmbajtjen ftohtë dhe është i lëvizshëm për pastrim të lehtë 4 • lock Kapak me një varen integruar ndihmon në parandalimin kapak aksidentale apo të papritur mbylljes 5 • këmbët i kontrolës të tërheqes për të udhëtuar të qetë 6 • materiale janë nontoxic, pa shije dhe miratuar për kontakt të drejtpërdrejtë me ushqimin 7 • T-Latchs janë me të ndërtuar në openers shishe dhe mundëson mbylljen Secure 8 • Drain dizajn valvula me plug recessed ikjen, të cilat e bëjnë rrjedhjen e akull i shkrirë me lehtësi 9 • Built-in rezistencës UV ndihmon në parandalimin e avari plastike dhe venitje e shkaktuar nga ekspozimi i diellit 10 • slats Tie-poshtë

SYOUTDOOR Marine kuti frigorifer Rotomolding akull

1 •-Detyra të rënda Roto-formohem ndërtimit për përdorim të qëndrueshme në natyrë 2 • trashë, dizajn izoluar ofron mbajtjen e akull për deri në 5 ditë; akull të thatë në përputhje 3 • Silicone Seal ofron një vulë hermetik për të mbajtur përmbajtjen ftohtë dhe është i lëvizshëm për pastrim të lehtë 4 • lock Kapak me një varen integruar ndihmon në parandalimin kapak aksidentale apo të papritur mbylljes 5 • këmbët i kontrolës të tërheqes për të udhëtuar të qetë 6 • materiale janë nontoxic, pa shije dhe miratuar për kontakt të drejtpërdrejtë me ushqimin 7 • T-Latchs janë me të ndërtuar në openers shishe dhe mundëson mbylljen Secure 8 • Drain dizajn valvula me plug recessed ikjen, të cilat e bëjnë rrjedhjen e akull i shkrirë me lehtësi 9 • Built-in rezistencës UV ndihmon në parandalimin e avari plastike dhe venitje e shkaktuar nga ekspozimi i diellit 10 • slats Tie-poshtë
A jeni ende të shqetësuar për ushqimin do të prishur kur ju jeni duke marrë pjesë në aktivitete në natyrë. Pastaj kjo markë të re dhe të lartë të freskët me cilësi akull është zgjedhja juaj ideale. Kjo pije freskuese jashtë është padyshim e mirë go-jashte shoku juaj. Është bërë e LLPD besueshme dhe formën e UP të cilat mund të mban një temperaturën e dëshiruar për një kohë të gjatë. Përveç kësaj, kjo karakteristika frigorifer shumë detaje humanized të projektimit. Të tilla si lidh lojëra elektronike formohem, sistemit të integruar mbyllje, trajton përshtatshëm dhe anti-trung projektuar fund. Prandaj, pa marrë parasysh se ju keni një parti, shkoni për një piknik, peshkim, kampe, ose të marrë një udhëtim të vetë-ngarje, ajo mund të jetë pajisjet tuaja të rëndësishme. Don t 'mëdyshje për të blerë atë. Kjo Round frigorifer është e përkryer për ju për të bërë piknik, kampe, peshkim, shëtitje familjare, shëtitje me varkë, gjueti, ngarje, dhe aktivitete të tjera në natyrë. Kur pije freskuese në jashtë të plotë me akull, do të mbajë 5 deri 7 ditë nën 77 ℉. Rreth 100 ℉, akulli do të qëndrojë për 3days.

coolers Round

A jeni ende të shqetësuar për ushqimin do të prishur kur ju jeni duke marrë pjesë në aktivitete në natyrë. Pastaj kjo markë të re dhe të lartë të freskët me cilësi akull është zgjedhja juaj ideale. Kjo pije freskuese jashtë është padyshim e mirë go-jashte shoku juaj. Është bërë e LLPD besueshme dhe formën e UP të cilat mund të mban një temperaturën e dëshiruar për një kohë të gjatë. Përveç kësaj, kjo karakteristika frigorifer shumë detaje humanized të projektimit. Të tilla si lidh lojëra elektronike formohem, sistemit të integruar mbyllje, trajton përshtatshëm dhe anti-trung projektuar fund. Prandaj, pa marrë parasysh se ju keni një parti, shkoni për një piknik, peshkim, kampe, ose të marrë një udhëtim të vetë-ngarje, ajo mund të jetë pajisjet tuaja të rëndësishme. Don t 'mëdyshje për të blerë atë. Kjo Round frigorifer është e përkryer për ju për të bërë piknik, kampe, peshkim, shëtitje familjare, shëtitje me varkë, gjueti, ngarje, dhe aktivitete të tjera në natyrë. Kur pije freskuese në jashtë të plotë me akull, do të mbajë 5 deri 7 ditë nën 77 ℉. Rreth 100 ℉, akulli do të qëndrojë për 3days.

PRODUKTET TONA FUNDIT

RRETH NESH

Ningbo Shiying Rotomolding Teknologjia Co, Ltd, është e vendosur në Ningbo, Kinë, e cila e specializuar në prodhimin dhe dizajnimin e një gamë të gjerë të bukur alumini rrotulluese dhe produkteve rotomolded tilla si coolers, kuti mjet, kaci, tabaka, enë, rast fluturimit, kuti pushtet , Kayak dhe produkte të tjera të përshtatur posaçërisht. Ne kemi qenë në këtë fushë më shumë se 10 vjet.

ABONOHU
15452125451235125414551574854562356124521245638965661241211254144154521212121542145412542121212121210212151452412154521245215