1 • beurat-tugas roto-dijieun konstruksi pikeun pamakéan outdoor awét 2 • Kandel, insulated nawaran design és ingetan nepi ka 5 poé;  és garing cocog 3 • Silicone Seal nyadiakeun segel airtight tetep eusi tiis tur mangrupakeun removable pikeun gampang cleanup konci 4 • tutup kalawan hinge terpadu mantuan nyegah tutup kahaja atanapi teu kaduga nutup 5 • kaki Antiskid keur perjalanan lancar 6 • Bahan anu nontoxic, hambar jeung disatujuan pikeun kontak langsung tina dahareun 7 • T-Latchs téh kalawan diwangun-di openers botol na nyandak aman panutupanana 8 • solokan design klep kalawan colokan solokan recessed, nu ngadamel ngalir dina és dilebur kaluar gampang 9 • diwangun-di UV lalawanan mantuan nyegah Ngarecah plastik sarta fading disababkeun ku paparan panonpoé 10 • dasi-handap slats

SYOUTDOOR Kelautan cooler rotomolding kotak és

1 • beurat-tugas roto-dijieun konstruksi pikeun pamakéan outdoor awét 2 • Kandel, insulated nawaran design és ingetan nepi ka 5 poé; és garing cocog 3 • Silicone Seal nyadiakeun segel airtight tetep eusi tiis tur mangrupakeun removable pikeun gampang cleanup konci 4 • tutup kalawan hinge terpadu mantuan nyegah tutup kahaja atanapi teu kaduga nutup 5 • kaki Antiskid keur perjalanan lancar 6 • Bahan anu nontoxic, hambar jeung disatujuan pikeun kontak langsung tina dahareun 7 • T-Latchs téh kalawan diwangun-di openers botol na nyandak aman panutupanana 8 • solokan design klep kalawan colokan solokan recessed, nu ngadamel ngalir dina és dilebur kaluar gampang 9 • diwangun-di UV lalawanan mantuan nyegah Ngarecah plastik sarta fading disababkeun ku paparan panonpoé 10 • dasi-handap slats
Anjeun masih hariwang ngeunaan dahareun bakal manja sawaktos Anjeun keur nyandak bagian dina kagiatan outdoor.  Lajeng brand ieu anyar jeung tinggi kualitas és cooler mangrupa pilihan idéal Anjeun.  cooler luar Ieu undoubtedly pendamping lebet-luar alus Anjeun.  Eta dijieun tina LLPD dipercaya jeung formulir PU nu can mertahankeun suhu nu dipikahoyong pikeun lila.  Sagedengeun ti eta, cooler ieu pitur loba humanized rinci desain.  Kayaning dasi dijieun handap liang, sistem Ngonci terpadu, handles merenah tur anti skid dirancang handap.  Ku alatan éta, henteu masalah anjeun gaduh ti pihak hiji, balik pikeun piknik, mancing, kémping, atanapi nyandak hiji perjalanan timer nyetir, bisa jadi alat-alat nu penting anjeun.  Don 't hesitant mésér éta.  Cooler Babak ieu sampurna pikeun maneh mun picnicking, kémping, mancing, outing kulawarga, boating, moro, nyetir, sarta kagiatan outdoor lianna.  Sabot cooler di luar FULL kalawan és, bakal tetep 5 nepi ka 7 poé di handapeun 77 ℉.  Ngeunaan 100 ℉, és bakal tetep ngeunaan 3days.

babak Coolers

Anjeun masih hariwang ngeunaan dahareun bakal manja sawaktos Anjeun keur nyandak bagian dina kagiatan outdoor. Lajeng brand ieu anyar jeung tinggi kualitas és cooler mangrupa pilihan idéal Anjeun. cooler luar Ieu undoubtedly pendamping lebet-luar alus Anjeun. Eta dijieun tina LLPD dipercaya jeung formulir PU nu can mertahankeun suhu nu dipikahoyong pikeun lila. Sagedengeun ti eta, cooler ieu pitur loba humanized rinci desain. Kayaning dasi dijieun handap liang, sistem Ngonci terpadu, handles merenah tur anti skid dirancang handap. Ku alatan éta, henteu masalah anjeun gaduh ti pihak hiji, balik pikeun piknik, mancing, kémping, atanapi nyandak hiji perjalanan timer nyetir, bisa jadi alat-alat nu penting anjeun. Don 't hesitant mésér éta. Cooler Babak ieu sampurna pikeun maneh mun picnicking, kémping, mancing, outing kulawarga, boating, moro, nyetir, sarta kagiatan outdoor lianna. Sabot cooler di luar FULL kalawan és, bakal tetep 5 nepi ka 7 poé di handapeun 77 ℉. Ngeunaan 100 ℉, és bakal tetep ngeunaan 3days.

Produk panganyarna kami

TENTANG KAMI

Ningbo Shiying Rotomolding Téhnologi Co., Ltd. ieu lokasina di Ningbo, Cina, nu husus dina manufaktur sarta ngarancang rupa-rupa molds aluminium rotational jeung produk rotomolded kayaning coolers, kotak alat, Usuk, baki, wadahna, bisi hiber, kotak kakuatan , Kayak jeung produk lianna husus ngaropéa. Urang geus di widang ieu langkung ti 10 taun.

ngalanggan
15452125451235125414551574854562356124521245638965661241211254144154521212121542145412542121212121210212151452412154521245215